HJEMMELAGET MARSIPAN UTEN SUKKER

  • 23.11.2016, 11:26





Forrige uke postet jeg et bilde av hjemmelaget marsipan og responsen var stor. Det var egentlig mamma som hadde så lyst til å prøve en sukkerfri variant da hun er så glad i det og vil helst spise det hver eneste dag  Jeg er ikke så glad i marsipan selv men syns disse her var helt ok +. Som lover kommer oppskriften og den har jeg lånt av flinke Bakekona.blogg.no og den lyder slik:

♦100 g mandelmel
♦ 70 g sukrin melis
♦ 1 ts sukrin gold
♦ 2 eggehviter
 
Bland først sammen de tørre ingrediensene før du har i eggehvitene. Bland godt sammen og dekk til med plast. La deigen hvile et par timer i kjøleskapet (evt over natten) før du ruller ut kuler.


 
Vi lagde både kuler og hjerter. Noen fikk sjokoladetrekk med 70 % mørk sjokolade. Den smeltet jeg i vannbad og brukte en gaffel til å ta opp kulene med for å unngå fingeravtrykk på de. Stripene ble laget ved å ha sjokolade i en teskje som ble strødd over marsipanen. Noe gris blir det men ha et bakepapir under så gjør det ingenting 









 
 
 
#marsipan #sukkerfri #sukkerfrimarsipan #mandelmel #sukringold #sukrinmelis #mørksjokolade #sjokolade #hjemmelaget #oppskrift #bakekona #mat #matblogg #mattilinspirasjon #juleforberedelser #juleinspirasjon #førjulstid #marmor

1 Kommentar

Victoria Larsen

23.11.2016 kl. 11:40
Ser veldig gode ut! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

cathrineskjokken

Jeg elsker mat! Håper du vil følge meg på veien og lar deg inspirere av det jeg lager. #mattilinspirasjon

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits