HJEMMELAGET MARSIPAN UTEN SUKKER

  • 23.11.2016, 11:26





Forrige uke postet jeg et bilde av hjemmelaget marsipan og responsen var stor. Det var egentlig mamma som hadde s lyst til prve en sukkerfri variant da hun er s glad i det og vil helst spise det hver eneste dag  Jeg er ikke s glad i marsipan selv men syns disse her var helt ok +. Som lover kommer oppskriften og den har jeg lnt av flinke Bakekona.blogg.no og den lyder slik:

♦100 g mandelmel
♦ 70 g sukrin melis
♦ 1 ts sukrin gold
♦ 2 eggehviter
 
Bland frst sammen de trre ingrediensene fr du har i eggehvitene. Bland godt sammen og dekk til med plast. La deigen hvile et par timer i kjleskapet (evt over natten) fr du ruller ut kuler.


 
Vi lagde bde kuler og hjerter. Noen fikk sjokoladetrekk med 70 % mrk sjokolade. Den smeltet jeg i vannbad og brukte en gaffel til ta opp kulene med for unng fingeravtrykk p de. Stripene ble laget ved ha sjokolade i en teskje som ble strdd over marsipanen. Noe gris blir det men ha et bakepapir under s gjr det ingenting 









 
 
 
#marsipan #sukkerfri #sukkerfrimarsipan #mandelmel #sukringold #sukrinmelis #mrksjokolade #sjokolade #hjemmelaget #oppskrift #bakekona #mat #matblogg #mattilinspirasjon #juleforberedelser #juleinspirasjon #frjulstid #marmor

1 Kommentar

Victoria Larsen

23.11.2016 kl. 11:40
Ser veldig gode ut! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

cathrineskjokken

Jeg elsker mat! Hper du vil flge meg p veien og lar deg inspirere av det jeg lager. #mattilinspirasjon

Sk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits