NOEN DAGER MÅ LETTE LØSNINGER TIL...

  • 16.11.2016, 11:21

Noen dager må man ty til lette løsninger i matveien og det er helt ok. Det er ikke alltid man har verken tid eller særlig lyst til å bruke mye tid på kjøkkenet og da finnes det heldigvis mange løsninger. Noen gode- noen mindre gode. Jeg er ikke en av de som tyr til frossen pizza eller mikromat men fiskepudding der i mot er en av de matvarene jeg foretrekker når det skal gå fort eller kreativiteten stopper opp. Med kokte poteter, grønnsaker og gjerne en hvit saus, har du et knall godt måltid for hele familien. Det er også en super måte å få i seg mer fisk på som er en utfordring her i hus.


ser det ikke godt ut?


Det jeg har gjort er å koke opp poteter og gulrøtter, stekt fiskepuddingen i panne og laget en hvit saus. Jeg lagde opp masse saus som jeg frøs ned da jeg og lillemor er aleine hjemme i perioder og da er det greit å kunne ta ut mat fra frysen så vi har mer tid til lek og kos.

Sausen lagde jeg slik:

♦ 50 g smør
♦ 50 g spelt mel
♦ ca 1 liter melk
♦ 1/2 ts  malt muskattnøtt
♦ salt og pepper
 
Smelt smør og rør inn mel. Spe med væske og kok til melsmaken er vekke. Juster væsken i forhold til hvor tykk saus du vil ha. Smak til med krydder på slutten.


Ha en fin onsdag 
 
 
 
#mat #matglede #middag #middagstips #fiskepudding #hvitsaus #poteter #gulrot #sunnmat #kos #matblogg #oppskrift #fisk #manger #hjemmelaget 

2 Kommentarer

lisarorvik

16.11.2016 kl. 11:28
Dette så kjempe godt ut :)

Victoria Larsen

16.11.2016 kl. 14:37
Åh, ser jo nydelig ut! :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

cathrineskjokken

Jeg elsker mat! Håper du vil følge meg på veien og lar deg inspirere av det jeg lager. #mattilinspirasjon

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits